sluit X

U bent niet ingelogd, u kunt hier inloggen

Aanmelden en opzeggen

Aanvraagprocedure

De aanvraagprocedure in het kort.

Via de link vraag je de registratielink aan bij het secretariaat. Bij die link zit een uitgebreide instructie. Na het invullen van de registratieformulieren betaal de € 75,- aanvraagkosten. De aanvraag wordt beoordeeld door de voorzitter van de toelatingscommissie. Indien je aanvraag positief beoordeeld wordt zal er binnen één jaar een toelatingsvisitatie plaatsvinden. Je bent dan voor de periode van één jaar lid en profiteert van alle voordelen van het lidmaatschap. De contributie is naar rato van het instapmoment in het jaar verschuldigd. Binnen 10 maanden na je eerste positieve beoordeling zul je uitgenodigd worden voor de toelatingsvisitatie in jouw praktijk. De kosten daarvan zijn € 205,-. Als die toelatingsvisitatie positief wordt beoordeeld ben je definitief lid van de VIV.

  1. Door op onderstaande link te klikken geef je aan interesse te hebben in het lidmaatschap.
  2. Het secretariaat stuurt je binnen één werkdag de link om je te registeren.
  3. Klik hier om je aan te melden.

De VOG verklaring is onderdeel van de aanvraag en is het enige wat per post dient te worden toegezonden.

Vereniging Integrale Vitaliteitkunde
Postbus 279
1400 AG BUSSUM
Tel.: 035 69 54 105

E-mail: info@vivnederland.nl

 

Contributie & verzekeringspremie 2017

2018 – Contributie

De contributie bedraagt in 2017 € 335,- per kalenderjaar. Stap je in de loop van het jaar in, dan wordt de contributie naar rato (per kwartaal) berekend.

2018 – Collectieve verzekering, Geschillencommissie en klachtfunctionaris

Voor het VIV-lidmaatschap is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht. VIV heeft een collectieve verzekering afgesloten bij BALENS voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, rechtsbijstand en de dekking voor de geschillencommissie. Tenzij je al een beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebt, wordt de premie gefactureerd naast de jaarlijkse contributie voor je VIV-lidmaatschap. Op jaarbasis bedraagt de verzekeringspremie € 86,- (premie 2018), de aansluiting bij geschillencommissie bedraagt € 15,00 en aansluiting bij de klachtfunctionaris (via de RBCZ) kost € 5,00. Stap je in de loop van het jaar in, dan wordt enkel de verzekeringspremie naar rato (per kwartaal) berekend.

 

 

Opzegprocedure

Wil je geen gebruik meer maken van al het collectief voordeel of de gratis nascholingen en toch opzeggen?

  • Opzeggen kan schriftelijk (per e-mail of per aantekende post). De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Dat betekent dat de opzegging uiterlijk 1 december ontvangen moet zijn.
  • Het lidmaatschap wordt na een tijdige opzegging per 31 december beëindigd.
  • Wordt ná 1 december dit jaar opgezegd, dan eindigt het lidmaatschap op 31 december van het jaar volgend op dit jaar. Over het nieuwe lidmaatschapsjaar is dan ook weer contributie verschuldigd.
  • De opzegging is pas definitief wanneer het secretariaat de opzegging heeft bevestigd.
  • Restitutie bij tussentijdse opzegging en per directe ingang van die tussentijdse opzegging is niet mogelijk.